Klik hier om deze nieuwsbrief online te bekijken

Midzomer Ledendag

Je bent van harte uitgenodigd voor de Midzomer Ledendag op 29 juni a.s. in Vianen!

Dit jaar kiezen we voor het samentrekken van de Ondernemersdag - doorgaans begin juni - en de Hiëronymusdag - doorgaans eind september. We bieden twee parallelle programma's over actuele thema's, namelijk:

  1. Thema Klantenwerving
  2. Thema Vakinhoudelijke vernieuwing

De Linguaan: vakblad voor tolken

Klantenwerving

Een intensieve training door Jef van Wingerden. Als je hiervoor kiest, besteed je alle vier de sessies aan het vergroten van je omzet en de verschillende manieren waarop je dit kunt bereiken. Termen als salesfunnel en leads genereren zijn straks geen geheim meer voor jou!

De Linguaan: vakblad voor tolken

Vakinhoudelijk

Sessie 1: Mens of machine, wie wint de vertaalstrijd?

In deze interactieve workshop zal Bert Esselink de huidige stand van zaken rondom machinaal vertalen toelichten, diverse praktijkvoorbeelden tonen en dieper ingaan op de fundamentele discussie over machinaal vertalen als kans versus bedreiging voor het vertaalvak.

De Linguaan: vakblad voor tolken

Vakinhoudelijk

Sessie 2: Gluren bij de buren

Een uniek, persoonlijk verhaal van Britt van Uem over haar ontwikkeling als freelance journalist. Over hoe zij als ondernemer een gevarieerde, uitdagende portefeuille van opdrachten heeft opgebouwd in een wereld waar de tarieven ook zwaar onder druk staan.

De Linguaan: vakblad voor tolken

Vakinhoudelijk

Sessie 3: De toekomst zelf bepalen

In een open discussie bespreekt Tony Parr een aantal thema's met jullie die van belang zijn voor de toekomst van het vak, met speciale aandacht voor de rol die zakelijk vertalers en tolken in de toekomst zullen, kunnen of moeten spelen.

De Linguaan: vakblad voor tolken

Vakinhoudelijk

Sessie 4: "Facking nice!" - Intensiveerders in het Nederlands

Het lijkt erop dat elke generatie scholieren weer nieuwe woorden rekruteert om dienst te doen als intensiveerder. Helen de Hoop legt uit hoe dit precies werkt, welke intensiveerders er door wie worden gebruikt en hoe je ze kunt vertalen.

Het inhoudelijke deel duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

AANSLUITEND IS ER EEN BUFFET / BBQ: BLIJF JE OOK?

Meld je aan vóór 1 juni en ontvang 10% korting!

Meer informatie en aanmelden met vroegboekkorting

© NGTV 2018 | www.ngtv.nl | Afmelden