Klik hier om deze nieuwsbrief online te bekijken

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 4 april 2020

UITNODIGING VOORPROGRAMMA 11.00 uur

De beroepsverenigingen voor zelfstandige vertalers NGTV, VZV en SENSE en de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN) zijn in 2019 samen aan tafel gegaan om te verkennen of er draagvlak was voor een branche-breed convenant voor de vertaalsector in Nederland. Dat draagvlak was er. Zes intensieve sessies verder ligt het Convenant Vertaalsector Nederland nu ter goedkeuring aan de ALVs van VViN, VZV, SENSE en NGTV.

In het voorprogramma gaan we in op het convenant. Wat houdt het in? Wat heb je er als zelfstandig vertaler aan? Is het een papieren tijger of gaan de afgesproken standaarden - best practices - echt het verschil maken?

Na een korte inleiding volgt een rondetafelgesprek over het convenant, waar wij vier gasten uit de sector (vertaalbureaus en vertalers) hebben uitgenodigd. De gasten gaan in discussie met elkaar en met de deelnemende NGTV-leden. De namen van de gasten en gespreksleider volgen in de loop van maart op de website van het NGTV.

PRAKTISCHE ZAKEN ALV

Log in op de website voor de agenda van de ALV en de vergaderstukken.

Aanmelden voor de ALV is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Dit kun je doen door het online formulier in te vullen.

Als je zelf niet in de gelegenheid bent om te komen, maar je wilt wel graag je stem uitbrengen, maak dan gebruik van het machtigingsformulier. Hiermee kun je een collega-lid machtigen die wel aanwezig is bij de ALV.

BELANGRIJK:

Voor leden die deelnemen aan zowel het ochtend- als middagprogramma wordt er een lunch aangeboden. Meld je uiterlijk 30 maart aan door het online formulier in te vullen als je hier aan wilt deelnemen. Na die datum wordt het definitieve aantal deelnemers aan de locatie doorgegeven en kan er niets meer worden gewijzigd.

© NGTV 2018 | www.ngtv.nl | Afmelden