Klik hier om deze nieuwsbrief online te bekijken

Nieuwsbrief 19 - 2020

De Linguaan: vakblad voor tolken

Translatio

Via onderstaande link kun je Translatio 2020-02 lezen. Hierin is nieuws van de FIT terug te vinden, evenals van beroepsverenigingen in andere landen.

Lees Translatio

DE KUNST VAN VERTALEN

Op vrijdag 5 juni 2020 houdt de Kring Rotterdam een online bijeenkomst van 11.00 tot 13.00 uur. Christy de Back bespreekt een paar voorbeelden van culturele teksten, tegen welke valkuilen je kunt aanlopen en waarin deze teksten verschillen van zakelijke of informatieve teksten. Neem voor meer informatie contact op met Christy de Back via info@christydeback.nl.

WEBINARS OVER SAMENWERKING

Sommige (grotere) organisaties gunnen opdrachten niet aan zelfstandige ZZP?ers, maar kiezen liever voor een (samenwerkings-)organisatie met meerdere personen. Begrijpelijk, de continuïteit en kwaliteit zijn vaak bij grote organisaties beter geborgd. Om dus grotere klanten binnen te kunnen halen, kun je overwegen om samen te gaan werken. Maar hoe pak je dat aan?

Jef van Wingerden geeft 3 interactieve webinars over samenwerking op 8, 15 en 22 juni. Ze zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen, interactief en praktisch. Elk webinar levert 1,5 PE-punt op!

Je kunt je nog tot en met 7 juni opgeven, maar wacht niet te lang!

Programma en inschrijving

WEBINARS OVER STRESS

Heeft stress meer invloed op jou, als tolk/vertaler én als mens, dan je zou willen? Heb jij, vanuit een praktische invalshoek, behoefte om dát te leren wat je fitter en gezonder maakt?

Op 29 juni en 6 juli a.s. kun je twee webinars volgen over stress. Elk webinar levert 1,5 PE-punt op!

Programma en inschrijving

WEBINARS OVER KLANTENWERVING

In slechts 2 x 1,5 uur leer je de meest essentiële punten van een professioneel verkoopgesprek. Als je je verkoopgesprek professionaliseert, zijn jouw kansen op succes aanzienlijk groter. De tijd van de webinars is natuurlijk te kort om het compleet te leren, daarom ontvang je een hulpmiddel om jezelf te gaan coachen en verder te verbeteren!

Op 25 juni en 2 juli a.s. kun je deze webinars volgen, elk webinar levert 1,5 PE-punt op.

Meer informatie

© NGTV 2018 | www.ngtv.nl | Afmelden