Klik hier om deze nieuwsbrief online te bekijken

Nieuwsbrief 21 - 2020

ALLEEN GA JE SNELLER, MAAR SAMEN KOM JE VERDER

Omdat uit de ledenpeiling van september 2019 bleek dat veel leden geïnteresseerd zijn in samenwerkingsvormen, worden er de komende maandagen nog twee webinars gegeven over dit onderwerp. Ze geven je de tools en inzichten die nodig zijn als je erover denkt om met een of meer collega's te gaan samenwerken.

Een van de deelnemers liet na het volgen weten over het eerste webinar over samenwerking:

Ik ben zwaar onder de indruk van het 1e webinar van Jef van Wingerden! Alleen al de interactie die hij in het webinar weet aan te brengen heb ik nog nooit zo meegemaakt. Als hij ook de webinars over Klantenwerving geeft, meld ik me zeker aan!

Deze webinars zijn ook afzonderlijk te volgen. Het is dus geen verplichting om ze allemaal te kijken!

Elk webinar levert 1,5 PE-punt op!

Je kunt je nog tot en met 14 juni opgeven voor het tweede en derde webinar, maar wacht niet te lang!

GOED OM TE WETEN:

Deze webinarserie wordt in de komende weken ook nog een keer 's avonds uitgezonden. Als je deel wilt nemen aan de avondopnames, kun je je ook via de bijgevoegde link aanmelden.

Programma en inschrijving
De Linguaan: vakblad voor tolken

ONLINE TOLKENTRAINING

De afgelopen maanden hebben de meeste tolken er wel mee te maken gehad, of in elk geval de vraag gekregen: kun je ook videotolken via de computer? En dat is natuurlijk even heel andere koek dan wanneer je gewoon naar een locatie toegaat en daar je dienst levert? Want hoe zit dat nou precies? Welke platforms zijn er eigenlijk voor 'remote simultaneous interpreting' en wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden van tolken via Skype, Zoom, Teams, VoiceBoxer of een ander platform?

Op 8 en 9 juli vinden er 's middagen twee online tolkentrainingen plaats. Je krijgt dan praktische tools aangereikt voor deze manier van tolken.

Lees verder

© NGTV 2018 | www.ngtv.nl | Afmelden