Klik hier om deze nieuwsbrief online te bekijken

Nieuwsbrief 23 - 2020

WEBINARS OVER KLANTENWERVING

Wat zijn de essentiële punten van een professioneel verkoopgesprek? Vergroot je verkoopkansen door je gesprekken te professionaliseren en ontvang een hulpmiddel waarmee je jezelf kunt coachen!

Jef van Wingerden geeft twee webinars over klantenwerving. Eerder gaf hij webinars over samenwerking. Een van de deelnemers zei daarover:

Ik ben zwaar onder de indruk van het 1e webinar van Jef van Wingerden over samenwerking! Alleen al de interactie die hij in het webinar weet aan te brengen heb ik nog nooit zo meegemaakt. Als hij ook de webinars over Klantenwerving geeft, meld ik me zeker aan!

Elk webinar levert 1,5 PE-punt op.

Je kunt je nog tot en met 24 juni opgeven, maar wacht niet te lang!

GOED OM TE WETEN:

Je kunt de webinars na afloop nog een week lang terugkijken.

Programma en inschrijving
De Linguaan: vakblad voor tolken

Conceptverslag ALV

Het conceptverslag van de ALV van 2 mei 2020 is afgerond en kan worden ingezien via onderstaande link. Hiervoor moet je wel inloggen.

Het conceptverslag is tevens toegevoegd aan de vergaderstukken voor de ALV op 17 juli.

Lees het verslag
De Linguaan: vakblad voor tolken

Webinars over stress

Heeft stress meer invloed op jou, als tolk/vertaler én als mens, dan je zou willen? Heb jij, vanuit een praktische invalshoek, behoefte om dát te leren wat je fitter en gezonder maakt? Volg dan de twee webinars over stress op 29 juni en 6 juli. Meld je aan vóór 28 juni!

Programma en inschrijving
De Linguaan: vakblad voor tolken

Tolkentraining

De tolkentraining op 8 en 9 juli 2020 is volgeboekt. Belangstellenden kunnen een mailtje sturen naar communicatie@ngtv.nl. Bij voldoende interesse kan de training in de eerste helft van september worden herhaald.

De Linguaan: vakblad voor tolken

PZO organiseert op 26 juni een webinar: Hoe komt mijn website hoger in Google? en op 9 juli een webinar: Heeft je profielfoto invloed op je sales? Deelname is gratis voor NGTV-leden!

© NGTV 2018 | www.ngtv.nl | Afmelden