Klik hier om deze nieuwsbrief online te bekijken

Nieuwsbrief 32 - 2020

CONCEPTVERSLAG

Het conceptverslag van de buitengewone ALV op 17 juli jl. staat nu op de website in het besloten ledengedeelte. Je leest het hier.

DISCUSSIEBIJEENKOMST CONVENANT

Op zaterdag 10 oktober heeft een productieve discussiebijeenkomst plaatsgevonden over het convenant. Uit diverse reacties bleek dat de werkgroep, die na de ALV van 17 juli aan de slag is gegaan om alle pijnpunten uit het concept convenant helder te krijgen, erg goed werk heeft verricht. De waardering was breed aanwezig. Er wordt nu aan gewerkt om de voortgang van het convenant bij de komende ALV als agendapunt op te nemen.

De Linguaan: vakblad voor tolken

Translating Europe Forum 2020

Het Directorate-General for Translation van de Europese Commissie organiseert van 4-6 november 2020 het Translating Europe Forum. Het thema is Platforms: digital ecosystems for translation.

Meer informatie en inschrijven
De Linguaan: vakblad voor tolken

Verzoek Belastingdienst

PZO heeft een brief gestuurd naar de Vaste Kamercommissie Financiƫn, minister EZK en staatssecretaris Financiƫn over de zelfstandigenaftrek.

De Belastingdienst heeft daarnaast gevraagd welke specifieke vragen er spelen bij ondernemers over het belastinguitstel. Eventuele vragen kun je mailen naar wilma.tacoma@ngtv.nl.

Lees de brief
De Linguaan: vakblad voor tolken

Zelfstandig 3.0

Van 28-30 oktober wordt Zelfstandig 3.0 dit jaar volledig online georganiseerd, zodat zelfstandigen met elkaar in contact te komen, inspiratie op kunnen doen en elkaar en zichzelf verder kunnen brengen. Het overkoepelend thema is Samen zijn we de verandering. In de ledenomgeving vind je de kortingscode die je moet invullen. Deze bijeenkomst is gratis voor NGTV-leden!

Meer informatie en inschrijven
De Linguaan: vakblad voor tolken

Steunpakket 1 oktober

Onlangs is het derde steunpakket in werking gegaan. Dit steunpakket is langer dan de vorige twee pakketten. Voor zelfstandigen geldt met name de Tozo 3. Deze is eigenlijk hetzelfde als Tozo 2 qua voorwaarden, dus met een partnertoets. De vermogenstoets is op het laatste moment uit de Tozo 3 gehaald en wordt pas ingevoerd vanaf 1 april 2021 bij de Tozo 4. Meer informatie vind je ook onder 'nieuws' op de website

De Linguaan: vakblad voor tolken

AGENDA

28 november 2020 - Algemene Ledenvergadering

Nieuwe online bijeenkomst of een update van een bijeenkomst van een kring of sectie? Meld dit via communicatie@ngtv.nl.

AGENDA

© NGTV 2018 | www.ngtv.nl | Afmelden