Algemene ledenvergadering

Op zaterdag 25 november a.s. wordt er weer een ledenvergadering op locatie gehouden, in Het Klooster in Woerden, met aansluitend een presentatie over het onderwerp 'Een optimale inzet van je website' door Bart Roelands en een borrel.

Tijdens deze vergadering wordt er ook afscheid genomen van Paula Kager als voorzitter en wordt de nieuwe voorzitter voorgedragen.

Rondleiding
Om de dag leuk te beginnen, wordt er voor de geïnteresseerden van 11.30 tot 12.30 een rondleiding aangeboden door het prachtige historische pand van het klooster, dat begint bij de voorgevel van het markante gebouw en leidt naar de gerestaureerde kloostercel die in historische staat is hersteld. Je hoort bijzondere verhalen over Het Klooster, de geschiedenis, haar bewoners, bezoekers en artiesten.

Tijd
11.30 - 12.30 uur Rondleiding door Het Klooster (facultatief)
13.00 - 14.30 uur Algemene ledenvergadering
14.30 - 15.00 uur Pauze
15.00 - 16.00 uur Presentatie 'Een optimale inzet van je website'
16.00 - 17.00 uur Drankje en hapje

Aanmelden
Meld je aan via de link hieronder. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 22 november om 12.00 uur!

Had je je al opgegeven en wil je graag ook de rondleiding volgen? Stuur dan een berichtje naar Maaike van der Zwaag (communicatie@ngtv.nl).

Agenda en vergaderstukken
Log in op de website voor de agenda van de Algemene ledenvergadering en de vergaderstukken.

Volmacht
Het is voor deze ALV mogelijk voor leden om zich via een volmacht te laten vertegenwoordigen door een ander lid. De volmacht moet uiterlijk woensdag 22 november om 12.00 uur bij het secretariaat zijn ontvangen.

PE-punt
Voor het volgen van de presentatie van Bart Roelands krijg je 1 PE-punt.