Klanten werven, wat doe je wel en wat niet?

Online presentatie

Datum: 18 januari 2023
Tijd: 19.30 uur tot max 21.00 uur
Locatie: online via Zoom

Als beginnend tolk en/of vertaler, maar ook als je al jaren als tolk/vertaler werkt, houdt de vraag je altijd bezig: hoe kom ik aan klanten en hoe behoud ik ze? Vaak denk je dat je al genoeg klanten hebt, maar dan veranderen situaties, bijvoorbeeld door aanbestedingen of het stopzetten van een taak van een bedrijf.

Daarom is het belangrijk om te blijven zoeken naar nieuwe klanten. Voor elke klant die je verliest, moet je eigenlijk twee klanten achter de hand hebben.

Maar hoe kom je aan die klanten, waar moet je zoeken, hoe krijg je een evenwichtig klantenbestand? Al deze aspecten komen in deze presentatie van Ralph Schmitt aan bod. Na afloop heb je tips en trucs gekregen om actief te werken aan een evenwichtig klantenbestand. Vragen zijn natuurlijk ook mogelijk en welkom.

Over Ralph Schmitt
Ralph Schmitt is beëdigd tolk en vertaler voor de Duitse taal. Na een opleiding tot rechterlijk ambtenaar maakte hij in 1993 van zijn nevenactiviteit zijn hoofdberoep en richtte hij in Keulen zijn eerste vertaalbureau op. In 2008 verhuisde hij naar Nederland en richtte hij Vertaalbureau De Keulenaar in Den Bosch op. Vanaf die tijd heeft hij de ups en downs van de sector meegemaakt, heeft zelf goede en slechte ervaringen opgedaan en weet wat het is om met vallen en opstaan en vanuit het niets toch een bloeiend bedrijf op te zetten en draaiende te houden.

linkedin.com/in/ralph-schmitt-90a06365
https://www.dekeulenaar.nl/

Praktische informatie
Aanmelden kan tot 17 januari 2023 12.00 uur
PE-punten: max 1,5
Kosten: 20 EUR voor leden en EUR 27,50 voor niet-leden*

Na aanmelding en betaling ontvang je op 17 januari de Zoom-deelnamelink. Er komt achteraf geen opname beschikbaar van deze presentatie.

*Er volgt geen restitutie als de presentatie toch niet wordt bijgewoond.