Kring Arnhem/Nijmegen: meer succes op LinkedIn

Meer succes op LinkedIn: een inspiratiesessie over personal branding

Wist je dat slechts 4% van de Nederlanders met een LinkedIn-account regelmatig online zichtbaar is? De rest is een stille lezer of reageert af en toe met een like. Een gemiste kans op het aantrekken van nieuwe klanten én het top-of-mind blijven bij huidige klanten. Consistentie en het aanscherpen van je posts zijn slechts twee sleutels tot succes op LinkedIn. Er zijn nog veel meer zaken waarvan je je wellicht niet bewust bent.

Wil jij inspiratie over hoe je jouw LinkedIn-profiel kunt transformeren in een krachtig communicatiemiddel? Hoe je opvalt tussen de massa en anderen inspireert met waardevolle content? Zonder borstklopperij, op een manier die bij jou past? Dan nodigen de Kring Arnhem-Nijmegen en Stichting Vertalersforum je graag uit voor een avond vol goede tips en waardevolle inzichten in Hotel Haarhuis in Arnhem.

Tijdens deze avond deelt Chantal van Koesveld haar jarenlange ervaring met content marketing en branding op LinkedIn. Chantal neemt ons mee in de wereld van effectieve strategieën en deelt praktische adviezen voor jouw eerste concrete stappen om jouw LinkedIn-profiel naar een hoger niveau te tillen.

Over de spreker:

Chantal van Koesveld is een gedreven marketeer en fan van LinkedIn en netwerken. Ze heeft ruim 16 jaar ervaring op het gebied van marketingcommunicatie en werkte 13 jaar voor Rittal in Zevenaar en een korte periode bij Dataplace Datacenters. In die tijd ontwikkelde zij een Social Selling-plan en gaf ze LinkedIn-trainingen. ‘Digital Personal Branding is een proces. Het vergt een groeimindset, lef om online zichtbaar te worden, kennis van content, technische knowhow van het platform en nieuwe digitale vaardigheden.’ Chantal merkte al gauw dat er een grote behoefte bij bedrijven is om getraind te worden op dit terrein. ‘Daarom ben ik midden in coronatijd met Follow Chantal gestart. Sindsdien houd ik me fulltime bezig met het adviseren, motiveren en begeleiden van mensen die ervoor kiezen online zichtbaar te worden én die gaan voor resultaat. Ik ben hun personal trainer en cheerleader die hen coacht in hun online gedrag.’
PS: volg Chantal alvast op LinkedIn, zodat je haar berichten in jouw tijdlijn voorbij ziet komen.

Meer info over Chantal van Koesveld.

Aanmelden: Je kunt je tot uiterlijk 14 september 2023 aanmelden via onderstaand formulier.

Kosten: De lezing is gratis voor NGTV-leden. Zin om van tevoren met de leden van Stichting Vertalersforum samen te eten? Dan betaal je als NGTV-lid 43 euro incl. 2 drankjes naar keuze. Voor niet-leden kost deelname aan de lezing 50 euro, incl. avondeten en 2 drankjes naar keuze.

Programma:
Aperitief: 16.45 – 17.15 uur
Welkom, huishoudelijke mededelingen: 17.20 – 17.30 uur
Avondeten 17.30 – 18.50 uur
Uiterlijke aankomst zonder avondeten: 18.50 uur
Lezing: 19.00 – 21.00 uur

In de ruimte voor onze zaal is een bar waar ook leden die zich niet bij het avondeten aansluiten vooraf een drankje kunnen bestellen. Vanaf het begin van de lezing om 19.00 uur is dat niet meer wenselijk.

Routebeschrijving: Hotel Haarhuis in Arnhem ligt tegenover het Centraal Station (centrumzijde). Je vindt ons als je na binnenkomst van het hotel rechtsaf door het restaurant loopt. Wij zitten in de achterste ruimte achter de glazen deuren.

Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor deze bijeenkomst.