Kring Hilversum-Utrecht online

Beste collega,

We willen je van harte uitnodigen voor onze kringbijeenkomst op woensdag 23 juni 2021 van 19:00 tot 21:00 online via ZOOM.

De workshop wordt dit keer gegeven door Petra ter Doest en zal gaan over LinkedIn. Hieronder een korte omschrijving van de workshop die zij zal organiseren:

LinkedIn blijft groeien en het dagelijks gebruik neemt nog altijd toe. In tijden van polarisatie en onenigheid is het platform in de online wereld een baken van rust. LinkedIn leent zich daarom goed voor zelfstandigen om zich te presenteren, contacten te leggen en contact te houden met hun netwerk.

Mijn aanpak is erop gericht deelnemers aan mijn workshops aan het denken te zetten. Wat is je professionele identiteit? Wat wil je met LinkedIn bereiken? Wie is je doelgroep? Wat zal die doelgroep interesseren? Wat wordt ervaren als informatie-overload? Wat wordt ervaren als zinvolle informatie?

Daarnaast geef ik praktische informatie, zowel tijdens de workshop als in de vorm van handige artikelen en een handleiding die ik met jullie zal delen.

Met de workshop zijn 2 PE-punten te verdienen.

De bijeenkomst is gratis voor leden van de kring Hilversum-Utrecht. Andere NGTV-leden betalen een bijdrage van € 5,00 incl. btw en ook vertalers die geen lid zijn van het NGTV zijn van harte welkom. Voor hen bedragen de kosten € 35,00 incl. btw.

Aanmelden kan tot en met 20 juni 2021 via onderstaand formulier.

We zien jullie graag op 23 juni!

Met hartelijke groet,
Robbin Besselink & Mirjam Udo