Kring Hilversum-Utrecht: stemtechnieken

Beste collega,

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de kringbijeenkomst op onze vaste locatie in Bussum op vrijdag 14 april in de Evangelisch-Lutherse Kerk, Mecklenburglaan 50, van 13:30 uur – 17:00 uur.

Voor deze bijeenkomst is Claire King, stemactrice en presentatrice, uitgenodigd.

In deze presentatie vertelt Claire King over stemtechnieken. Zij vertelt wat je kunt doen om je stem gezond en in topconditie te houden en wat de do’s en don’ts zijn. Ook ga je kennismaken met je stem; je leert je eigen zwakke punten herkennen en voorkomen, om ervoor te zorgen dat je stem soepel is en jij goed hoorbaar bent.

Hoe zit het met je ademhaling als je zenuwachtig bent en een presentatie moet geven? Hoe is de stemhoogte? Wat is het verschil tussen praten aan de telefoon en in het echt? Er zijn talloze aspecten om op te letten! Wil je haar nu alvast bekijken en beluisteren? Dat kan op haar website: www.claireking.com

Je ontvangt 2 PE-punten voor het bijwonen van deze bijeenkomst.

De bijeenkomst ziet er als volgt uit:

13.30 uur – 14.00 uur: inloop met koffie en thee
14.00 uur – 16.00 uur: presentatie Claire King
16.00 uur – 17.00 uur: uitloop en napraten

De bijeenkomst is gratis voor leden van de kring Hilversum-Utrecht en voor andere NGTV-leden. Ook tolken en vertalers die geen lid zijn van het NGTV zijn van harte welkom. Voor hen bedragen de kosten € 35,00.

Wij verzoeken je om vóór 7 april deelname aan deze bijeenkomst door te geven via het onderstaande formulier.

Graag tot ziens op de kringbijeenkomst op locatie!

Met hartelijke groet,
Robbin Besselink en Mirjam Udo
Coördinatoren kring Hilversum-Utrecht