Kring Hilversum - Utrecht

Beste collega,

We willen je van harte uitnodigen voor onze kringbijeenkomst op vrijdag 18 september om 14:00 uur in de consistorie van de Evangelisch-Lutherse Kerk, Mecklenburglaan 52, in Bussum.

De presentatie wordt dit keer gegeven door Antoinette Chin a Loi De Hoog, directeur van vertaalbureau Courtesie.

Vreemde talen, vertalen, culturele aspecten en taal in zijn algemeenheid zijn allemaal zaken waarmee Antoinette Chin A Loi De Hoog altijd affiniteit had. Door verblijf in het buitenland, ervaring in het internationale bedrijfsleven en een tweetalige opvoeding was taal altijd een rode draad in haar werk en leven. Ze omschrijft zichzelf echter meer als een generalist, omdat ze haar interesse en affiniteit liever combineerde met het ondernemerschap.

In 2011 richtte ze Courtesie International Business Affairs op. Vanuit Almere bedient Courtesie regionaal, nationaal en ook in het buitenland voornamelijk b2b-klanten uit verschillende sectoren en in elke taal. Hierbij werkt Courtesie samen met professionele vaste tolken en vertalers die mede bijdragen aan het succes.

Tijdens de bijeenkomst op 18 september zal Antoinette meer vertellen over ‘haar’ vertaalbureau Courtesie, haar ervaringen en samenwerking met vertalers en tolken delen en de vooral leuke kanten maar ook spanningsvelden belichten. Met de presentatie zijn 1,5 PE-punten te verdienen.

Antoinette kent veel vertalers en tolken maar nog niet allemaal van gezicht, dus wees welkom! Mocht je specifieke vragen hebben voor Antoinette, dan mag je die ook van tevoren aan ons doorgeven, zodat Antoinette ze in haar presentatie kan verwerken.

De bijeenkomst is gratis voor leden van de kring Hilversum-Utrecht, zij kunnen zich voor 31 augustus aanmelden via mirjamudo@yahoo.com.

Andere NGTV-leden betalen een bijdrage van € 5,00 en ook vertalers die geen lid zijn van het NGTV zijn van harte welkom. Voor hen bedragen de kosten € 35,00. Meld je hieronder aan!

Graag tot ziens op 18 september!

Met hartelijke groet,
Robbin Besselink & Mirjam Udo