Kring Hilversum-Utrecht

Beste collega,

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de kringbijeenkomst op onze vaste locatie in Bussum op vrijdag 26 november in de Evangelisch-Lutherse Kerk, Mecklenburglaan 50

van 14.00 uur - 17.00 uur.

Voor deze bijeenkomst is Jen Minkman uitgenodigd, die een presentatie zal geven over het vertalen van boeken, het persklaar maken, redactiewerk en het aankopen en zoeken van interessante titels.

Jen Minkman schrijft young adultboeken voor uitgeverijen Dutch Venture Publishing en Hamley Books. Sinds 2016 is zij ook hoofd van uitgeverij DVP en sinds 2017 is zij fulltime auteur en uitgever. In augustus 2017 behaalde zij als eerste Nederlandse YA-auteur ooit een plekje op de USA Today bestsellerlijst.

Tot dusver zijn diverse boeken van haar hand verschenen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Chinees en Afrikaans.

Je ontvangt hier 2 PE-punten voor.

De bijeenkomst ziet er als volgt uit:

14.00 uur – 14.30 uur: inloop met koffie en thee

14.30 uur – 16.30 uur: presentatie Jen Minkman

16.30 uur – 17.00 uur: afsluiting

De bijeenkomst is gratis voor leden van de kring Hilversum-Utrecht. Andere NGTV-leden betalen een bijdrage van € 5,00 en ook vertalers die geen lid zijn van het NGTV zijn van harte welkom. Voor hen bedragen de kosten € 35,00.

Wij verzoeken je om vóór 19 november deelname aan deze bijeenkomst door te geven via onderstaand formulier.

Graag tot ziens op de kringbijeenkomst op locatie!

Met hartelijke groet,

Robbin Besselink en Mirjam Udo
Coördinatoren kring Hilversum-Utrecht