Kring Hilversum - Utrecht

Beste collega,

We willen je van harte uitnodigen voor de eerste kringbijeenkomst van dit jaar. Deze zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 31 januari 2020 in de consistorie van de Evangelisch-Lutherse Kerk, Mecklenburglaan 52, in Bussum. De bijeenkomst duurt van 13.30 u. – 17.00 u. (zaal open v.a. 13.00 u.).

Traditiegetrouw praten wij gezellig bij onder het genot van een late lunch of high tea. Ik wil je dan ook vragen om een lekkernij mee te nemen uit jouw eigen taalgebied, passend bij een lunch of high tea.

Daarna gaan we tegen 14:30 over tot het inhoudelijke gedeelte van de middag. We krijgen een presentatie van Jantina van Beers, Business Organizer & trainer/werkplekcoach.

Jantina van Beers is in 2012 gestart als zelfstandig ondernemer. Ze helpt ondernemende professionals om meer overzicht en structuur aan te brengen op hun werk, zodat ze weer rust, ruimte en tijd over hebben voor die dingen die er voor hen écht toe doen. Dat doet ze door het geven van workshops, trainingen en 1-op-1 begeleiding. Samen met haar cursisten optimaliseert ze de work/life-balance. Hulp vragen vindt zij geen teken van zwakte, maar essentieel om efficiënter om te gaan met je tijd. Je hebt niet meer tijd nodig, je moet alleen betere keuzes maken! En daar helpt ze graag bij.

Tijdens haar presentatie Hoe houd ik overzicht? gaat ze in op zaken waar je zelf invloed op uit kunt oefenen, ze bespreekt onder andere diverse werkgewoontes en geeft tips & tricks voor e-mail, taken en planning.

De presentatie is interactief en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Er zijn 1,5 PE-punten mee te verdienen.

De bijeenkomst is gratis voor leden van de kring Hilversum-Utrecht.

Andere NGTV-leden betalen een bijdrage van € 5,00 en ook vertalers die geen lid zijn van het NGTV zijn van harte welkom. Voor hen bedragen de kosten € 35,00. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Hopelijk tot 31 januari!

Met hartelijke groet,
Robbin Besselink & Mirjam Udo