Kring Noord- en Oost-Nederland

Datum: 23 november 2019
Plaats: Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70, Meppel


Beste leden en overige belangstellenden,

Op zaterdagmiddag 23 november 2019 houden KNON & VVTNN de jaarlijkse Najaarsbijeenkomst (goed voor 3 PE-punten deze keer).

ICT-specialist Gert Kalfsbeek geeft een PRESENTATIE over het versleutelen van documenten en andere tips om veilig digitaal te werken! De presentatie zal gaan over het gebruik van ICT, veiligheid en de AVG, speciaal gericht op Tolken en Vertalers.

"Elke keer wanneer ik deze presentatie geef, is deze weer aangepast aan nieuwe ontwikkelingen en voorschriften, zoals bijvoorbeeld in de AVG wet vastgelegd."

De spreker was eerder met succes te gast bij een bijeenkomst van het NGTV. Ook geeft hij presentaties bij de hogeschool voor tolken en vertalen. Nu hebben we hem bereid gevonden naar onze regio af te reizen! Gert Kalfsbeek is een professional op ict-gebied. Vanaf 1996 levert hij met groothandel Kalbeco computer-hardware en software en daaraan verbonden diensten aan bedrijven.

Leden van KNON en VVTNN betalen voor deelname aan de Najaarsbijeenkomst niets extra. Overige NGTV-leden kunnen deelnemen tegen een kleine onkostenvergoeding. Je kunt eventueel al vooraf vragen voor de spreker doorgeven via info@vvtnn.nl

PLANNING

Start:

13:00 uur Inloop, ontvangst met koffie/ thee en krentenwegge.

13:30 uur Presentatie over veilig werken met digitale documenten door Gert Kalfsbeek.

(mogelijk met een korte pauze halverwege)

15:30 uur pauze [bij de koffie/ thee wordt cake geserveerd]

15:45 uur Ronde Tafel KNON: wat leeft er op ons vakgebied? Ook de wijzigingen van de Kleine Ondernemersregeling en de Zelfstandigenaftrek komen aan bod. (Zie o.a. de info hierover op de VVTNN-site!)

uiterlijk 17:00 uur EINDE (de tijden kunnen iets verschuiven)

We zien uit naar je komst! Liefst even aanmelden via info@vvtnn.nl(secretariaat KNON & VVTNN)

Bij voorbaat dank. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Agnes Roozeveld en Jan Messchendorp,
coördinatoren / bestuur
KNON & VVTNN