Ledendag

Zaterdag 25 juni 2022
in het Stroomhuis in Neerijnen (bij Geldermalsen)

13.30 - 14.00 uur Ontvangst en registratie
14.00 - 15.00 uur Workshop 'Intervisie is leren' - door Simone van de Wijdeven
15.00 - 15.15 uur Korte pauze
15.15 - 16.15 uur Workshop IT - door Gert Kalsbeek
of
15.15 - 16.15 uur Workshop 'Opbouw en uitbouw praktijk: ontdek je niche' - door Miranda Apeldoorn
16.15 - 18.00 uur Netwerkborrel en barbecuebuffet

Workshop ‘Intervisie is leren’

Je vertaalt een akte, maar de klant is niet tevreden. Je bent echter zeker van je zaak. Wat nu? Je tolkt voor een cliënte bij een psycholoog. Cliënte wordt emotioneel. Je kunt moeilijk tegen tranen. Hoe reageer je? Omgaan met emoties, persoonlijk geraakt worden, onrechtvaardigheid voelen, hoe ga je daarmee om? Je leert dit niet uit een boekje. Wel bij intervisie.

Intervisie heeft als doel elkaar als collega’s te ondersteunen. Intervisie is kennis delen aan de hand van een praktische casus, gezamenlijk objectief de casus analyseren om tot individuele adviezen te komen. Adviezen die je in de praktijk toepast om als professionele vertaler en tolk je werk te doen.

Hoe intervisie werkt en concreet is vormgegeven, vertel ik je graag in mijn workshop Intervisie is leren op zaterdag 25 juni 2022.

Simone van de Wijdeven
Beëdigd tolk en vertaler Frans
NOLOC- gecertificeerd all-round, loopbaan, stress- en burn-out coach
MfN-register mediator
Lid NGTV

Workshop ‘Opbouw en uitbouw praktijk: ontdek je niche’


Een niche is nuttig. Zo kun je meer verdienen en je onderscheiden van collega's. Maar hoe ontdek je die? Hoe erg is het, als je er nu nog géén hebt? En loop je geen klanten mis, als je kiest?

Ondernemerscoach Miranda Apeldoorn van ZinVol geeft je tips voor je eigen ontdekkingstocht. Ook stelt ze je gerust: je niche mag vooral nergens knellen, maar moet net zo lekker zitten als je joggingbroek.

Er zitten kleine oefeningen in de workshop: vragen waarop je de antwoorden voor jezelf kunt noteren. Dat kan gewoon terwijl je op je stoel blijft zitten.

Miranda Apeldoorn
Ondernemerscoach
Zinvol
Miranda coacht ervaren ondernemers, onder wie vertalers, die denken: “Na xx jaar van ondernemen, zijn een paar zaken voor verbetering vatbaar. En die wil ik eindelijk eens goed regelen.”