Starters: je bedrijf ontwikkelen

Je wilt voor jezelf beginnen als tolk of vertaler, maar dit voelt als een grote sprong in het diepe. Waar begin je? Hoe bouw je een netwerk op? Waar vind je klanten? Wat ga je ze vragen? En wie zijn je collega’s?

In februari presenteert het NGTV de Startersmaand. Daarin komen de belangrijkste aspecten van ondernemerschap voor tolken en vertalers op een luchtige manier aan bod. De drie bijeenkomsten geven samen een compleet beeld, maar je kunt ze ook afzonderlijk bijwonen.

Starterswebinar 2: Je bedrijf ontwikkelen

Donderdag 9 februari 2023, 16.00-18.20 - online

Het tweede webinar gaat over de specialisaties die je kan zoeken om je te onderscheiden van andere tolken en vertalers, over je toegevoegde waarde als ondernemer en over je unique selling points.

Presentaties

  • Specialisatie versus diversificatie. Mariëlle van Moonen, tolk en vertaler Spaans
  • De meerwaarde van een tolk of vertaler. Gys-Walt van Egdom, docent Vertalen en Vertaalwetenschappen aan de Universiteit Utrecht

Ook hier zal je in korte sessies meer leren over bepaalde aspecten van het beroep, nu over tarieven en over de rol van het NGTV voor ondernemers. Alle vragen die je hebt zal je wederom aan ons Q&A panel kunnen stellen.

Aanmelden: Je kunt je t/m 5 februari 2023 aanmelden via onderstaand formulier
Kosten: Alleen dit evenement: NGTV-lid/student: € 19,50, regulier: € 26,00 (prijzen zijn incl. 21% btw)
Alle drie evenementen: NGTV-lid/student € 72,00, regulier: € 90,00 (prijzen zijn incl. 21% btw)
PE-punten: max 2,5