Webinar over samenwerking - deel II

Datum: 15 juni
Tijd: 13.30 - 15.00 uur
PE-punten: 1,5


Sommige (grotere) organisaties gunnen opdrachten niet aan zelfstandige ZZP’ers, maar kiezen liever voor een (samenwerkings-)organisatie met meerdere personen. Begrijpelijk, de continuïteit en kwaliteit zijn vaak bij grote organisaties beter geborgd. Om dus grotere klanten binnen te kunnen halen, kunnen vertalers overwegen om samen te gaan werken. Daarom biedt het NGTV je deze webinars over samenwerken aan.

  • 3 webinars van anderhalf uur
  • Zijn los te volgen maar zijn alle drie essentieel om een succesvolle samenwerking op te zetten.
  • Interactief en praktisch

Webinar Samenwerken 1: Start van samenwerken

Op 8 juni.

Webinar Samenwerken 2: Bouw van de samenwerking

In dit webinar leer je de samenwerking te concretiseren op zo’n wijze dat de samenwerking succesvol gaat zijn tijdens de start maar ook na groei.

De menskant: welke competenties zijn nodig voor een succesvolle organisatie en welke hebben jullie in huis? Als je inzicht hebt in elkaars sterktes en zwaktes kan je een organisatie veilig inrichten. Als kerncompetenties ontbreken kan je die proberen alsnog te werven. Als dat niet lukt, moet je de samenwerking heroverwegen.

De juridische kant: welke keuzes kunnen we maken en wat zijn de consequenties. Let op, dit onderdeel heeft tot doel je voldoende inzicht te geven zodat je een juridisch expert inschakelt als het tot een werkelijke samenwerking komt.

Webinar Samenwerken 3: Samenwerken is samen werken

Op 22 juni.

Prijs

NGTV-lid 1 webinar€ 35
NGTV-lid 2 webinars€ 60
Geen lid 1 webinar€ 50
Geen lid 2 webinars€ 90


Geef je hieronder snel op! Tot 7 juni kun je je met korting opgeven voor alle drie de webinars via het formulier op deze pagina.