Webinar over stress - deel I

Datum: 29 juni
Tijd: 13.30 -15.00
PE-punten: 1,5

Heeft stress meer invloed op jou, als tolk/vertaler én als mens, dan je zou willen? Heb jij, vanuit een praktische invalshoek, behoefte om dát te leren wat je fitter en gezonder maakt?

In dit eerste webinar wordt dieper ingegaan op wat stress zowel fysiek als mentaal met je doet, waarom je er zo moe en slecht gehumeurd van kunt worden, en waarom je daardoor sneller last krijgt van fysieke ongemakken. Met deze kennis is het best makkelijk om samen te ontdekken wat je zelf kunt veranderen om grip te krijgen op jouw stressproces. Met Liseth, als specialist in ontspanningstechnieken, blijft het deze webinar niet bij een theoretisch verhaal.

In het tweede webinar ga je bezig met oefeningen, zodat je meer ontspannen aan het werk kunt. Met de nieuwe kennis en vaardigheden weet je nu hoe jij als mens makkelijker de volgende stappen kunt zetten naar een meer ontspannen staat van zijn!

Liseth de Boer-Bakker is sinds 2001 werkzaam als fysiotherapeut en heeft daarna al snel de vervolgopleiding tot oedeemtherapeut afgerond. Ze heeft ervaring opgedaan bij verschillende multidisciplinaire zorgaanbieders, zoals een grote fysiotherapiepraktijk en een ziekenhuis in de regio Utrecht. Ze heeft nu een eigen praktijk in IJsselstein en legt de nadruk op het helpen van mensen die moeite hebben om in contact te komen met hun lichaam en leren ontspannen.

Prijs

NGTV-lid 1 webinar€ 35
NGTV-lid 2 webinars€ 60
Geen lid 1 webinar€ 50
Geen lid 2 webinars€ 90