Webinar steunmaatregelen overheid en Belastingdienst

WANNEER: 24-11-2020
TIJDSTIP: 13:00 - max 14:30 uur.

PE-punten: max 1,5 PE-punt

NGTV-leden: gratis en niet-NGTV-leden betalen €25

Vanwege de coronacrisis is er door de overheid dit jaar een omvangrijk pakket aan steunmaatregelen opgetuigd om ondernemers te ondersteunen. Voor zelfstandigen zijn de Tozo en de faciliteiten van de Belastingdienst het meest essentieel, maar deze maatregelen zijn in de loop van de crisismaanden ook weer aangepast.

Margreet Drijvers zal je tijdens dit webinar volledig informeren over de actuele mogelijkheden zoals de Tozo en de mogelijkheden tot uitstel van belastingbetaling. Er is ruim voldoende tijd om vragen te stellen tijdens het webinar. Als je nu al vragen hebt, kun je deze naar Wilma mailen via wilma.tacoma@ngtv.nl. Zij zal de vragen doorzetten naar Margreet zodat deze vragen dan tijdens het webinar zeker aan de orde komen.

LET OP: Als je niet kunt deelnemen aan het live-webinar, is er de mogelijkheid om de webinaropname op een later tijdstip in die week te bekijken. Je kunt hiervoor ook het aanmeldformulier gebruiken.

Over de presentatrice:

Margreet Drijvers is zelf ZZP'er en is als directeur verbonden aan PZO, waar het NGTV lid van is. PZO is nauw betrokken bij het uitwerken van de steunpakketten. Margreet vindt het belangrijk om te weten wat er bij zelfstandigen speelt, zodat ze dat onder de aandacht kan brengen van politiek Den Haag.