slide

Aanmelden Lunchworkshop 24 maart 2018


Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor één van de twee lunchworkshops op 24 maart 2018. Deze workshops worden gelijktijdig gegeven.
Let op: VOL=VOL. Vanwege de beschikbare ruimte zal er een maximum aantal deelnemers zijn per workshop. De mogelijkheid bestaat dat je ingedeeld wordt bij de andere workshop.

Workshop: AVG
Bijna iedereen heeft er inmiddels wel van gehoord, de nieuwe privacywetgeving (AVG) die per 25 mei 2018 van toepassing zal zijn. Maar waarom hebben we dit soort wetgeving eigenlijk? En hoe staat het met onze privacy? Aan de hand van voorbeelden zal Kor de Boer (Commercieel Directeur, Privacy Zeker) vertellen wat de wetgeving inhoudt, wat er allemaal op je af komt, wat er geregeld moet worden en welke nieuwe technologieën jouw privacy mogelijk bedreigen. Daarnaast kan Privacy Zeker inhoudelijk ondersteuning bieden en heeft het bedrijf heeft een handige tool om te kunnen voldoen aan de AVG.


Workshop De opdrachtsovereenkomst
Ondernemen is risico nemen, maar ook heel goed deze risico’s beheersen. In de opdrachtovereenkomst staan veel bepalingen die betrekking hebben op risico’s. Hoe ga je daar richting je opdrachtgever mee om? Welke bepalingen zijn noodzakelijk en met welke kun je wat soepeler omgaan. Wat is de rol van algemene voorwaarden? Dit komt allemaal aan de orde in de workshop “De opdrachtovereenkomst” gegeven door Margreet Drijvers, directeur PZO.

De kosten voor deelname bedragen €10.