slide

AANMELDINGSFORMULIER NGTV ONDERNEMERSDAG 2 JUNI 2018
Let op: Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden.

Op 2 juni vindt alweer de tweede editie plaats van de NGTV Ondernemersdag. De NGTV Ondernemersdag is bedoeld voor alle tolken en vertalers die zich ook graag als ondernemer willen ontwikkelen.
De rode draad dit jaar is Jouw eigen weg naar succes. Je gaat op zoek naar de beste manier waarop jij je als ondernemer profileert. Je werkt deze dag actief aan je eigen plan voor de toekomst.

Programma

09:30 – 10:00 uur Inloop en registratie
10:00 – 11:45 uur Mark Schipper, eigenaar van Freshmark en docent
Trendonderzoek bij de Fontys Hogeschool, over trends en ontwikkelingen. Wat zijn de kansen en mogelijkheden die nieuwe ontwikkelingen in informatie en communicatie voor tolken en vertalers opleveren?

11:45 – 12:00 uur Informatie over het middagprogramma
12:00 – 12:30 uur Pauze
12:30 – 13:30 uur Lunchblok kennissessies

In kortdurende kennissessies spijker je je kennis bij. Je leert hoe je een pitch houdt, hoe je een overtuigend LinkedInprofiel maakt en hoe je eerste contacten legt met klanten. Een mooie foto op je LinkedIn profiel of CV mag niet ontbreken en die kun je ter plekke laten maken door Blink Fotografie. Voor deze gelegenheid rekenen zij een speciale prijs van €35 euro excl. btw per persoon (normaal €75 euro). Je kiest ter plekke jouw favoriete foto uit en krijgt die bewerkt toegestuurd per mail. De foto is dan te gebruiken als profielfoto voor sociale media zoals LinkedIn, maar ook voor op je CV of Powerpoint presentaties. Een grote foto voor op je website kost €75. hebben voor deze gelegenheid een speciale prijs voor de deelnemers afgegeven.*

 • Katarina Hartgers LinkedIn
 • Patrick van Gils Pitch
 • Blink Fotografie Profielfoto sociale media (€35 excl. btw)
 • Linda Abrams Cold call

13:30 – 14:00 uur Pauze

WORKSHOPCARROUSEL
In de middag ontwikkel je in actieve workshops jouw manier om kansen te verzilveren.

14:00 - 15:00 uur Keuze workshop Ronde 1
Branco van der Werf, vertaler, mede-eigenaar van Van der Werf & Van Straalen en docent deelt zijn persoonlijke verhaal over ondernemerschap met je. Trainer Linda Abrams traint je in personal branding en sales. Strengths-coach Melanie Verheijden verkent hoe je zelfverzekerd overkomt door uit te gaan van je eigen sterke punten. Met organisatieadviseur Nicole Maarse kijk je naar de manier waarop je werkt en verken je hoe je maximaal van waarde bent voor klanten.

 • Branco vd Werf Vertaler/ ondernemer
 • Linda Abrams Hoe kun je beter inspelen op de wensen /behoefte van een klant dan een ander? Hoe onderscheid je je voor een klant?
 • Wegens omstandigheden geannuleerd! Nicole Maarsen Proces inrichten dat je slimmer kunt werken/ Lean management/verspilling uit proces halen
 • Melanie Vertalen als vak gedaan; straight coaching: wat zijn mijn sterke punten en hoe bereik ik mijn doel met mijn sterke punten?

15:00 – 15:15 Pauze

15:15 - 16:15 uur Keuze workshop Ronde 2

 • Branco vd Werf Vertaler/ ondernemer
 • Linda Abrams Hoe kun je beter inspelen op de wensen /behoefte van een klant dan een ander? Hoe onderscheid je je voor een klant?
 • Wegens omstandigheden geannuleerd! Maarsen Proces inrichten dat je slimmer kunt werken/ Lean management/verspilling uit proces halen
 • Melanie Vertalen als vak gedaan; straight coaching: wat zijn mijn sterke punten en hoe bereik ik mijn doel met mijn sterke punten?

16:30 uur Afsluiting van de dag met aanvullend een borrel

Dagvoorzitter is Anita Adelsbergen.

Kosten
De dag kost €90 exclusief 21% btw voor leden en €110 exclusief 21% btw voor niet-leden.

Deze dag staat ook open voor tolken en vertalers die geen lid zijn van het NGTV. Als je besluit om lid te worden en je wordt toegelaten, dan krijg je een korting van € 35,- exclusief 21% btw op je contributie voor 2018. Hoe je lid kunt worden lees je hier.

Deelname aan deze dag levert je 5 PE-punten op.

We stellen het op prijs als je dit bericht wilt delen binnen je eigen netwerk.