24 mei laatste dag voor aanmelding NGTV Ondernemersdag!

NGTV Ondernemersdag – Jouw eigen weg naar succes!

Ben je tolk of vertaler en werkzaam als ondernemer? Meld je dan uiterlijk op 24 mei aan voor de NGTV Ondernemersdag op 2 juni aanstaande en leer hoe je een toegevoegde waarde kunt leveren aan je klanten.

Jouw eigen weg naar succes
Deze dag werk je actief aan je eigen plan voor de toekomst. Ga op zoek naar de beste manier waarop jij je als ondernemer kunt profileren. Daarnaast is er volop gelegenheid om je collega's te ontmoeten en te netwerken.

Programma

Spreker
Mark Schipper is eigenaar van Freshmark en docent Trendonderzoek bij de Fontys Hogeschool. Met hem verkennen we de kansen en mogelijkheden die nieuwe ontwikkelingen in informatie en communicatie voor jou als tolk of vertaler kunnen opleveren.

Kennissessies
Social mediastrateeg Katarina Hartgers geeft je tips voor een overtuigend LinkedInprofiel en je leert met Patrick van Gils van TOPPresentaties hoe je je eerste contacten legt met klanten.

Masterclasses
In de middag ontwikkel je in actieve masterclasses jouw manier om kansen te verzilveren.

Samenwerken
Branco van der Werf, vertaler en mede-eigenaar van Van der Werf & Van Straalen en docent, leert je tijdens deze masterclass hoe je met samenwerking meer uit je bedrijf haalt.

Branding
Trainer Linda Abrams vertelt je meer over personal branding en sales.

Uitstraling
Strengths-coach Melanie Verheijden verkent hoe je zelfverzekerd kunt overkomen door uit te gaan van je eigen sterke punten.

Toegevoegde waarde
Met organisatieadviseur Nicole Maarse kijk je naar de manier waarop je werkt en verken je hoe je maximaal van waarde bent voor klanten.

Fotograaf
Een professionele foto op je LinkedIn profiel of op jouw persoonlijke website mag natuurlijk niet ontbreken. Laat daarom tijdens deze dag ter plekke een mooie foto maken door BLINKfotografie!

Aanmelding
Meld je snel aan via het aanmeldingsformulier en geef jouw keuzes voor de masterclasses door.
Let op. Je kunt je uiterlijk aanmelden op 24 mei!

Kosten
Je betaalt €90 excl. 21% btw voor leden en €110 excl. 21% btw voor niet-leden.

Deze dag staat ook open voor tolken en vertalers die geen lid zijn van het NGTV. Als je besluit om lid te worden en je wordt toegelaten krijg je een korting van € 35 excl. 21% btw op je contributie voor 2018. Hoe je lid kunt worden van het NGTV lees je hier.

Permanente educatie
Deelname aan deze dag levert je 5 PE-punten op.
Datum: 2 juni 2018
Locatie: Het Huis van de Wijk, Amsterdam Buitenveldert, Arent Janszoon Ernststraat 112
Plan hier je route naar de AJ Ernststraat 112
Tijd: 9:30 inloop, start om 10:00 uur tot 17:00 uur met na afloop een borrel


Foto: BLINKfotografie (Ondernemersdag 2017)