Gewaarmerkt papier

Tijdens een overleg gaf Joh. Enschede twee tot drie maanden geleden aan dat er nog een ruime voorraad gewaarmerkt papier aanwezig was die, naar verwachting, tot ruim na de zomer voldoende zou zijn. De prijs per pak van een nieuw te produceren voorraad zou echter hoger uitvallen dan de huidige prijs. Dat was op dat moment de reden om met een ander bedrijf te gaan praten die vervolgens met een sterk concurrerend aanbod kwam. Dit bedrijf moet echter het proces van het drukken van het gewaarmerkte papier nog opstarten.

De verwachting van Joh. Enschede dat er voldoende papier in voorraad zou zijn, blijkt nu helaas niet uit te komen. Toen de voorraad papier van Joh. Enschede veel sneller dan verwacht was uitverkocht, heeft dit bedrijf aangegeven mee te willen werken aan een tussenoplossing. Enkele weken geleden echter hebben ze ons laten weten geen belangstelling meer te hebben om nog aan een tussenoplossing te werken.

Er wordt inmiddels hard aan gewerkt om zo snel mogelijk weer papier beschikbaar te hebben. Tot die tijd is het wellicht een idee om aan een collega te vragen of hij/zij nog papier in voorraad heeft.