Nieuwe website NGTV is live!


We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is het zover.

Op 1 november is de nieuwe website van het NGTV live gegaan. Een website, geheel in de lijn van de nieuwe huisstijl, met het nieuwe logo en de nieuwe kleuren van het NGTV. Wij zijn er trots op. Een mooi visitekaartje voor het NGTV.

De vertraging heeft voornamelijk gezeten in de functionaliteit van de ledenzoeker op de website. Alle leden kunnen nu weer op hun taalcombinatie of hun naam worden gevonden. Deze functionaliteit is nu ook aanwezig in het Frans, Spaans, Engels en Duits door te klikken op een van de vlaggetjes in de balk aan de bovenkant van de home-pagina.
Nieuw is dat de leden ook via deze pagina een persoonlijke webpagina kunnen maken, gekoppeld aan deze website. Voor een bedrag van € 75 per jaar kunnen leden op een eenvoudige manier meer informatie over zichzelf kwijt zoals hun specialisme, werkwijze en eventueel referenties plaatsen van klanten. Er is ook ruimte voor een profielfoto of een logo en er kan, indien gewenst, ook een link naar de eigen social media worden geplaatst. Het is echt een persoonlijke website waar de leden zichzelf kunnen promoten als tolk en/of vertaler.
Een voordeel van deze gekoppelde persoonlijke webpagina is dat, wanneer de website van het NGTV veel bezocht wordt, ook de daaraan gekoppelde persoonlijke webpagina hoog in de ranking komt te staan van zoekmachines.

De website is nog niet helemaal klaar en ook nog niet helemaal zonder fouten. Achter de schermen wordt er nog steeds hard gewerkt aan het aanvullen van teksten en aan het verbeteren van kleine dingen. Tot 1 december kunnen wij nog kosteloos bij de websitebouwer terecht voor eventuele “bugs” in de website en hiervoor wordt de hulp van alle leden gevraagd! Ontdek je iets, stuur dan z.s.m. een mail naar Caroline via communicatie@ngtv.nl . Op inhoudelijk vlak gaat Caroline zelf aan de slag met deze vragen. Technische vragen worden doorgestuurd naar de websitebouwer.
We hopen dat u veel gebruik zult maken van alle functionaliteiten van de website www.ngtv.nl !