Nieuwe directeur per 1 mei!

Het bestuur van het NGTV heeft Ilse Kaandorp per 1 mei 2023 tot directeur van het NGTV benoemd. Zij volgt daarmee Wilma Tacoma op. Zij zullen de maand mei nog samenwerken om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ilse Kaandorp is een ervaren verenigingsdirecteur. Sinds haar studie Bedrijfskunde en Sociaal Culturele Wetenschappen heeft zij zich gespecialiseerd in het managen en besturen van verenigen en stichtingen. Ilse heeft branchevereniging VGM NL uitgebouwd tot dé vertegenwoordiger van de beroepsgroep, gesprekspartner van de overheid en het netwerk van vastgoed- en VvE managers. Ook heeft zij Nevap (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform) mede opgericht en was zij vakgroepsecretaris binnen NVM. Op dit moment is zij bestuurslid bij de stichting VGM NL Database en lid van de Commissie van Toezicht van de Koninklijke Nederlandse Honkbal en Softbalbond (KNBSB).

Ilse Kaandorp: “Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en netwerk in te zetten voor de tolken en vertalers die zijn aangesloten bij het NGTV en de beroepsgroep in zijn geheel. Samen met het bestuur en de leden ga ik werken aan de verdere positionering en professionalisering van de tolken en vertalers.”

Paula Kager, voorzitter NTGV: “Ilse is een ervaren verenigingsdirecteur met een frisse blik in de wereld van tolken en vertalers. We heten haar van harte welkom en zien uit naar een prettige samenwerking.”